Read my blog in your language

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Ονειροκρίτης (ΠΑΝΤΖ-ΠΕΡ)

Ονειροκρίτης (ΠΑΝΤΖ-ΠΕΡ)

ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως μαγειρεύετε παντζάρια στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε αναπάντεχο καλό αυτές τις μέρες μέσα στην οικογένεια σας. Αν τα δείτε σε χωράφι ή τα φυτεύετε στον κήπο σας ή στον μανάβη της γειτονιάς σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε γενική εκτίμηση στον κύκλο σας γιατί θα καταλάβουν τον καλό σας χαρακτήρα. Αν δείτε πως τρωτε παντζάρια, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και πιθανόν να έχετε πολλά κέρδη απ' την δουλειά σας και ίσως από κληρονομικά ή από λαχείο.
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα παντοπωλείο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ευχάριστα γεγονότα αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως είστε μέσα σε ένα παντοπωλείο γεμάτο εμπορεύματα και σας κάνει εντύπωση η αφθονία των ειδών, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή να τις εκμεταλλευτείτε ανάλογα. Αν δείτε πως ψωνίζετε σε ένα τέτοιο παντοπωλείο, σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλα κέρδη, μεγάλη οικονομική άνοδος, χαρά κι ευτυχία, ότι κι αν είστε, άνδρας, γυναίκα, νέος, νέα. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε ένα μπακάλικο με άδεια ράφια και ενώ θέλατε να ψωνίσετε δεν βρήκατε τίποτα.
ΠΑΝΤΟΠΩΛΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να κάνετε το επάγγελμα αυτό, χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει για σας πλούτη, ευτυχία και επιτυχία στον έρωτα. Αν όμως δείτε πως είχατε μπακάλικο και το πουλήσατε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε πολλές ανοησίες και επιπολαιότητες στη ζωή σας που θα σας ζημιώσουν πολύ και θα χάσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν είστε νέα γυναίκα και δείτε να συνομιλείτε με έναν μπακάλη ή να ψωνίζετε σε ένα μπακάλικο, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε έναν πλούσιο και πετυχημένο γάμο που θα σας δώσει την ευτυχία και την χαρά. Τέλος αν δείτε κάποιο μπακάλικο να έχει πάρει φωτιά και να καίγεται, σημαίνει για σας μεγάλη οικονομική καταστροφή.
ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά παντόφλες, ή αγοράζατε, ή τις κρατούσατε στα χέρια σας, σημαίνει για σας πως θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες χωρίς προβλήματα και σκοτούρες. Αν δείτε πως φορούσατε παντόφλες γιατί σας στένευαν τα παπούτσια σας ή γιατί μπήκατε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει για σας μεγάλη ανακούφιση και ευτυχισμένα γεγονότα θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως σας χάρισαν ένα ζευγάρι παντόφλες και τις χαρήκατε, σημαίνει πως, σαν άνδρας, θα πέσετε στον έρωτα μιας γυναίκας που δεν αξίζει. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει ερωτικές περιπέτειες χωρίς αντίκρισμα και μόνο στενοχώριες θα σας δώσούν. Αν σαν άνδρας δείτε πως χαρίζατε παντόφλες σε γυναίκα, σημαίνει πως θα φερθείτε πρόστυχα σε κάποια γυναίκα την οποία θα κάνετε θύμα σας με ψεύτικες υποσχέσεις. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως αγοράζατε κεντημένες παντόφλες, ή πως τις κεντούσατε εσείς, αυτό σημαίνει πως μάταια θα προσπαθήσετε να κατακτήσετε τον άνδρα που επιθυμείτε, το όνειρο σας προειδοποιεί να εγκαταλείψετε κάβε προσπάθεια γιατί κι αν ακόμα συνδεθείτε αργότερα θα το μετανιώσετε.
ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε ή είχατε στην κουζίνα σας παντζάρια, αυτό σημαίνει πως κάτι θα αλλάξει στη ζωή σας προς το καλύτερο. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε παντζάρια σε κήπο ή σε χωράφι. Αν δείτε πως φυτεύετε παντζάρια εσείς, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε απόφαση ή θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο και θα το πετύχετε. Αν δείτε παντζάρια κατακόκκινα στο πιάτο σας, θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες και θα ξεφύγετε από τις στενοχώριες που σας βασάνιζαν μέχρι τώρα. Αν μια νέα γυναίκα δει να καθαρίζει παντζάρια φρέσκα και κατακόκκινα, σημαίνει πως θα δημιουργήσει έναν φλογερό ερωτικό δεσμό που θα της αναπληρώσει κάθε προηγούμενη αισθηματική απογοήτευση. Αν δείτε πως τρωτε παντζάρια, θα πρέπει να προσέξετε γιατί θα προσπαθήσουν να σας κακολογήσουν.
ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε παντρεμένος και σας έκανε εντύπωση το γεγονός, σημαίνει πως θα παρουσιαστεί ευκαιρία να δημιουργήσετε μια ευχάριστη και ξένοιαστη συντροφιά και θα περάσετε ευχάριστα.
ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ: Αν είστε παντρεμένοι και δείτε στον ύπνο σας πως παντρεύεστε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες καταστάσεις στην οικογένειά σας και ειδικά με τον ή την σύντροφο σας. Αν είστε παντρεμένος-η και δείτε πως παντρεύεστε τη γυναίκα σας ή τον άνδρα σας, σημαίνει πως το καλύτερο που είναι να κάνετε, είναι να χωρίσετε γιατί αργά ή γρήγορα θα καταλήξετε στο διαζύγιο. Αυτό σημαίνει πως έχετε κάνει έναν γάμο αταίριαστο που μόνο με μεγάλες προσπάθείες και υποχωρήσεις κρατιέται. Αν δείτε πως κάνετε γάμο, αυτό σημαίνει πως οι εμπορικές σας υποθέσεις δεν βαδίζουν καλά και θα πάρουν άσχημη τροπή. Αν δείτε πως παντρεύεστε και δείτε την τελετή, σημαίνει δυσάρεστα γεγονότα, αρρώστια, και αν είστε άρρωστος η κατάστασή σας θα γίνει χειρότερη. Αν δείτε γαμήλια γάντια για τον γάμο σας, να περιμένετε ατύχημα. Αν είστε νέος-α και δείτε πως παντρεύεστε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν επιτυχίες και κοινωνικές διακρίσεις.
ΠΑΝΟΥΚΛΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έπιασε επιδημία πανούκλας και βλέπετε ανθρώπούς να έχουν προσβληθεί από την αρρώστια αυτή, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα, τόσο στις δουλειές σας και στις υποθέσεις σας, όσο και στη συνεργασία σας με άλλους ανθρώπους. Μην περιμένετε τίποτα το καλό αυτές τις μέρες και ίσως αρρωστήσετε και εσείς. Αν όμως δείτε πως είχατε εσείς πανούκλα, αυτό σημαίνει πως δεν θα πρέπει να έχετε καμία ανησυχία για την υγεία σας αλλά να περιμένετε και κέρδη από τις δουλειές σας που δεν τα περιμένατε.
ΠΑΝΩΦΟΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φορούσατε ένα καινούργιο παλτό μέσα στον χειμώνα και νιώθετε ζεστά μέσα στο κρύο, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε σιγουριά, προστασία και επιτυχία στις δουλειές σας καθώς και άνοδο οικονομική και κοινωνική. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως δεν πρέπει να φοβάστε, η ζωή σας, το μέλλον σας θα είναι λαμπρό και θα κάνετε μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση ή και γάμο επιτυχημένο. Αντίθετα στενοχώριες, οικονομικές δυσχέρειες και αποτυχίες, σημαίνει αν δείτε πως φορούσατε βρώμικο, κουρελιασμένο και τρύπιο παλτό.
ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας παξιμάδια, σημαίνει πως θα πάρετε νέα από πρόσωπο φιλικό ή συγγενικό που βρίσκεται μακριά. Αν δείτε πως τρώτε παξιμάδια, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα δείτε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στις δουλειές σας και θα κοιτάξετε να πάρετε μέτρα για να διορθώσετε και θα τα καταφέρετε. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε να φτιάχνετε εσείς παξιμάδια. Αν δείτε πως αγοράζετε ή πουλάτε παξιμάδια, σημαίνει πως θα συναντήσετε φίλο ή συγγενή που είχατε να δείτε καιρό. Αν τα παξιμάδια είναι καμένα, τότε σημαίνει πως δεν πρέπει να περιμένετε τίποτε καλό αυτές τις μέρες. Πολύ καλό είναι το όνειρο όσοι βλέπετε να βάζετε παξιμάδια στο φούρνο να ψηθούν, σημαίνει ευτυχία και χαρά τόσο σε σας όσο και στην οικογένειά σας.
ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν παπαγάλο να σας μιλάει, αυτό σημαίνει πως κάποιος γνωστός, φίλος ή συγγενής θα προσπαθήσει να σας κάνει κακό και θα τα καταφέρει, αν δείτε να κουβεντιάζετε με έναν παπαγάλο. Αν δείτε πως δεν δώσατε καμία σημασία στα λόγια τον παπαγάλου, αυτό σημαίνει πως δεν θα καταφέρουν να σας κάνουν κακό όσο κι αν προσπαθήσουν. Αν όμως δείτε πως αγοράσατε ή είχατε δικό σας παπαγάλο, αυτό σημαίνει πως είστε άτομο που δίνετε σημασία στο λόγια και όχι στα έργα. Το όνειρο σας ειδοποιεί να αλλάξετε χαρακτήρα αν θέλετε να επιτύχετε στη ζωή σας. Αν δείτε πως πήρατε δώρο έναν παπαγάλο, σημαίνει πως πρέπει να αποφύγετε συνεργασία που σας προτείνουν ή προξενιό αν είστε ανύπαντρος-η. Αν δείτε πως εσείς δωρίζετε έναν παπαγάλο, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε πρόστυχα σε πρόσωπο που δεν έπρεπε. Αν δείτε παπαγαλάκια μικρά και παιχνιδιάρικα, σημαίνει πως θα ζήσετε λίγες ευχάριστες αλλά περαστικές χαρές που θα αγγίξουν τα όρια της επιπολαιότητας. Αν δείτε πως σας τσίμπησε παπαγάλος, αυτό σημαίνει πως θα πληρωθείτε για τις άστοχες και επιπόλαιες πράξεις σας και θα στενοχωρηθείτε.
ΠΑΠΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα σημειώσετε επιτυχίες στις δουλειές σας. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε κάποιον παπά να παντρεύεται ή να παντρεύει. Αν δείτε παπά με τα μαύρα ράσα, σημαίνει πως θα περάσετε μια μεγάλη αρρώστια. Αν δείτε πολλούς παπάδες μαζί, είτε στο δρόμο, είτε στο σπίτι σας, να περιμένετε μεγάλη δυστυχία και θάνατο ακόμη αγαπημένου σας προσώπου. Αν δείτε παπάδες με τα ράσα τους να γλεντούν και να χορεύουν, σημαίνει πως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτόν τον καιρό γιατί σας περιμένουν μεγάλες συμφορές και στενοχώριες. Αν δείτε παπά να σας προσφέρει κάτι και να το παίρνετε, σημαίνει ότι μεγάλη συμφορά σας απειλεί. Αν δείτε παπά ή ιερωμένο γενικά να κηρύττει τα λόγια τον θεού, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε παπά να εξομολογεί άλλους, σημαίνει πως θα μάθετε πολλά πράγματα που προσπαθούσατε καιρό να τα πληροφορηθείτε.
ΠΑΠΑΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας και σας έκανε εντύπωση μια παπαδιά, σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Μην δώσετε σημασία σε ότι σας πουν αυτές τις μέρες.
ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν κήπο ή έναν αγρό γεμάτο παπαρούνες ανθισμένες, σημαίνει πως θα σας βρουν γεγονότα που θα σας προξενήσουν μεγάλη υπερένταση, θυμό και νεύρα. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες γιατί μπορεί να κάνετε και κανένα κακό πάνω στα νεύρα σας. Αν δείτε πως κόβετε παπαρούνες, αυτό σημαίνει πως θα διακόψετε μια συνεργασία, έναν δεσμό με τρόπο που δεν τον περιμένατε και που θα σας δημιουργήσει στενοχώρια. Αν δείτε πως σας προσφέρουν ή προσφέρετε παπαρούνα ή παπαρούνες, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιο φίλο ξεχασμένο ή μια παλιά σας αγάπη πως σας θυμάται ακόμη και πως την αιτία του χωρισμού την δημιουργήσατε εσείς.
ΠΑΠΙΑ: Αν δείτε πάπια ή πάπιες να κολυμπούν σε λίμνη, ή σε ποτάμι, ή σε θάλασσα, σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστες στιγμές και καταστάσεις χαρούμενες και ευτυχισμένες. Αν δείτε και πάπιες να περπατούν στο δρόμο ή να είναι μέσα σε κοτέτσι, σημαίνει κέρδη που δεν τα περιμένατε και που δεν τα είχατε καν φανταστεί. Αν δείτε στην αυλή σας ή το κοτέτσι σας πάπια ή πάπιες, σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα στην οικογένειά σας. Η ευτυχία, η χαρά, τα πλούτη θα είναι το χαρακτηριστικό τις μέρες που έρχονται. Αν δείτε πως σφάζετε μια πάπια για να την μαγειρέψετε, αυτό σημαίνει πως μεγάλη τύχη σας περιμένει. Αν δείτε να μαγειρεύετε πάπια, σημαίνει πως θα σημειώσετε μια ωραία ερωτική κατάκτηση. Αν δείτε πως τρώτε πάπια, σημαίνει πως θα πάρετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε πάπια ψόφια, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί δεν θα γίνει κάτι που περιμένατε. Αν δείτε πως ντουφεκίσατε πάπια ή πάπιες, σημαίνει πως με τα ίδια σας τα χέρια θα διώξετε την ευτυχία από κοντά σας.
ΠΑΠΛΩΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε ή σας πρόσφεραν ένα πάπλωμα, ή απλά το είδατε και σας έκανε εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί κάποιος να σας φροντίσει και να σας βοηθήσει σε μια δύσκολη σας στιγμή. Αν δείτε πως είστε σκεπασμένος με ένα πάπλωμα κι αυτό σας ζεσταίνει μέσα στην καρδιά τον χειμώνα, αυτό σημαίνει σιγουριά, προστασία και βοήθεια σημαντική. Αν όμως δείτε απλά πως είστε σκεπασμένος με πάπλωμα, αυτό σημαίνει στενοχώριες, ευθύνες και βάσανα. Αν είστε σκεπασμένος με πάπλωμα και δείτε πως το πετάξατε από πάνω σας, σημαίνει απαλλαγή από βάσανα και στενοχώριες.
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε παπούτσια καινούργια, σημαίνει πως θα πάρετε αποφάσεις που αν δεν τις εγκαταλείψετε θα οδηγηθείτε στην επιτυχία όλα σας τα σχέδια θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε πως πετάξατε τα παλιά σας παπούτσια, σημαίνει πως θα αντιδράσετε σωστά σε δύσκολες καταστάσεις και αυτό θα σας βγει σε καλό. Αν δείτε πως καίγατε παλιά σας παπούτσια, αυτό σημαίνει πως θα σταματήσετε τα κουτσομπολιά του κόσμου και θα ανεβάσετε τη θέση σας στο περιβάλλον σας αποδεικνύοντας με τον τρόπο σας πως άδικα σας συκοφαντούσαν. Αν δείτε πως βάφετε και γυαλίζετε τα παπούτσια σας, αυτό σημαίνει πως θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση των οικονομικών σας γιατί θα δείξετε και προβάλετε νέες ιδέες στον επαγγελματικό τομέα. Αν δείτε πως φοράτε παπούτσια καινούργια και σας πηγαίνουν καλά στα πόδια σας, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε σε όλες σας τις υποθέσεις. Αν δείτε πως πέφτουν στενά, σημαίνει πως πίκρες και στενοχώριες σας περιμένουν. Αν δείτε πως τα παπούτσια σας ήταν γεμάτα λάσπες, σημαίνει πως θα μειωθείτε ηθικά. Αν τα δείτε σχισμένα, σημαίνει προσβολή. Αν είστε γυναίκα και δείτε παπούτσια να τα φοράτε και να σας κάνουν εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε δυστυχισμένο κι αποτυχημένο γάμο αν είστε ανύπαντρη, αν είστε παντρεμένη θα πει πως ο γάμος σας είναι σκέτη αποτυχία. Αν είστε άνδρας και δείτε πως αντί για παπούτσια φοράτε μπότες καινούργιες, σημαίνει πως θα σημειώσετε επαγγελματική και κοινωνική άνοδο. Αν μια γυναίκα δει να φοράει παπούτσια με υψηλά τακούνια, σημαίνει πως έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, πράγμα που δεν θα της βγει σε καλό.
ΠΑΠΠΟΥΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας τον παππού σας που ακόμη βρίσκεται στη ζωή, να σας συζητεί, να σας χαμογελά, ή να σας χαιρετά, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μια απέραντη γαλήνη κι ευτυχία αυτές τις μέρες στη ζωή σας. Αν δείτε τον παππού σας να είναι στενοχωρημένος και βρίσκεται μακριά σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έλθετε σε μια επικοινωνία μαζί τον, αλλά μπορεί και να περάσετε και πολλές στενοχώριες. Αν ο παππούς σας δεν είναι στη ζωή και τον δείτε να παρουσιάζεται στον ύπνο σας και να σας ζητάει κάτι, σημαίνει πως θα πρέπει να του ανάψετε κανένα κερί. Αν δεν ζητάει τίποτα αλλά τον δείτε να σας μιλάει, αυτό σημαίνει πως όσες στενοχώριες έχετε θα σας φύγουν και όποια εμπόδια είχατε θα τα παραμερίσετε. Αν όμως δείτε κάποιον παππού μαζί με τα εγγονάκια του, αυτό σημαίνει για σας ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα από γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν. Τέλος αν δείτε πως εσείς γίνατε παππούς, αυτό σημαίνει καθιέρωση και στην δουλειά σας και στην κοινωνία.
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πεθάνατε και βρεθήκατε στον παράδεισο, σημαίνει πως θα ζήσετε πολλά κι ευτυχισμένα χρόνια. Αν πάλι βρεθήκατε απλά στον παράδεισο χωρίς να έχετε πεθάνει, σημαίνει πως κάθε σας όνειρο και κάθε επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί. Αν δείτε πως βρεθήκατε στον παράδεισο και κουβεντιάζατε με άλλους διάφορα θέματα, αυτό σημαίνει πως θα σας πάνε καλά και πως ότι κι αν κάνετε θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Την ίδια σημασία έχει αν δείτε πως βρεθήκατε κάπου που ήταν σαν ένας πραγματικός παράδεισος. Αν όμως δείτε πως φύγατε από τον παράδεισο, ή σας έδιωξαν, αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν θα πάει καλά αυτές τις μέρες στη ζωή σας.
ΠΑΡΑΘΥΡΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάθεστε στο ανοιχτό παράθυρό σας και κοιτάζετε μακριά και απολαμβάνετε μια όμορφη θέα, αυτό σημαίνει πως θα ξεφύγετε από βάσανα και στενοχώριες γιατί θα δείτε να πραγματοποιούνται οι στόχοι σας και θα νιώσετε ικανοποίηση από τις επιτυχίες. Αν δείτε πως το σπίτι σας έχει παράθυρα ωραία, καλά βαμμένα και βλέποντάς τα σας προξενούν ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από την καλή έκβαση των εργασιών σας και των υποθέσεών σας, χρήματα και ευτυχία θα σας συνοδεύουν αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι κλειστά, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει αυτές τις μέρες, ίσως και μια αδιαθεσία. Αν όμως δείτε το σπίτι σας να μην έχει παράθυρα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες μεγάλες και δυσκολίες πολλές θα περάσετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως κοιτάζετε σε κάποιο παράθυρο κλειστό, αυτό σημαίνει πως νοσταλγία για τα περασμένα να θα πνίξει την καρδιά. Αν δείτε πως μπαίνετε σε ένα σπίτι από το παράθυρο, σημαίνει πως θα κάνετε κάτι που δεν θα είναι νόμιμο. Αν δείτε πως σας βγάζουν έξω από το παράθυρο, σημαίνει πως δεν πρέπει να περιμένετε τίποτε το καλό αυτές τις μέρες. Αν μια γυναίκα δει ένα σπίτι και είναι τα παράθυρά του ανοιχτά, αυτό σημαίνει πως θα νιώσει μεγάλη οικογενειακή γαλήνη, αν είναι παντρεμένη, αν είναι ανύπαντρη σημαίνει πως θα κάνει έναν επιτυχημένο γάμο. Αν όμως κοιτάζοντας κάποιο παράθυρο σας κάνουν εντύπωση τα παραθυρόφυλλά τον, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια ερωτική περιπέτεια.
ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αφήνατε δικά σας πράγματα για παρακαταθήκη, αυτό σημαίνει πως θα πάψετε για αρκετό καιρόν να έχετε οικονομικές δυσχέρειες. Σημαίνει άνοδο των εργασιών σας και των κερδών σας. Μην διστάσετε να κάνετε και τα πιο δύσκολα οικονομικά ρίσκα, θα σημειώσετε μεγάλη και σίγουρη επιτυχία. Αν όμως δείτε πως εσείς πήρατε πράγματα άλλων για παρακαταθήκη, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση αυτόν τον καιρό. Αν όμως πράγματι έχετε παρακαταθήκη ή παρακαταθήκες και δείτε στον ύπνο σας να βάζετε παρακαταθήκη, αν δεν είχατε στο νου σας αυτή τη σκέψη πριν κοιμηθείτε, σημαίνει πως θα απαλλαγείτε κι από τις υπόλοιπες που είχατε στην πραγματικότητα.
ΠΑΡΑΜΑΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια παραμάνα να θηλάζει ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα, άνοδο στη δουλειά σας και κέρδη. Αν δείτε πως έχετε παραμάνα στο σπίτι σας και θηλάζει δικό σας μωρό, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη τύχη αυτόν τον καιρό και ευτυχία και η χάρη θα μπει στο σπίτι σας. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως εσείς κάνατε την παραμάνα, αυτό σημαίνει πως θα καταξιωθείτε στο περιβάλλον σας και η χαρά και η ευτυχία θα σας συνοδεύουν αυτόν τον καιρό. Αν δείτε παραμάνα να θηλάζει μωρό δοκιμάστε τη τύχη σας αγοράζοντας κάποιο λαχείο. Αν δείτε πως θηλάζετε οι ίδιοι σαν μωρό από μια παραμάνα, αυτό σημαίνει πως όλα σας τα όνειρα θα πραγματοποιηθούν, όλα σας τα σχέδια θα επιτύχουν όσο παράτολμα και ριψοκίνδυνα κι αν είναι, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαβάζετε κάποιο παραμύθι, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί αυτόν τον καιρό θα πέσετε σε μια περίοδο που θα δείξετε μια παράλογη αστάθεια και θα βρουν ευκαιρία να σας παραπλανήσουν και με λόγια και με έργα. Αν δείτε πως λέγατε παραμύθια σε μικρά παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα ζημιωθείτε πολύ αυτόν τον καιρό γιατί δεν θα δώσετε και δεν θα δείξετε την σοβαρότητα στους άλλους. Θα δώσετε έτσι την ευκαιρία να σας κάνουν κακό. Προσέξτε πολύ αυτές τις μέρες γιατί θα δείξετε αδεξιότητα και απειρία. Δεν θα σας πάρουν στα σοβαρά και θα στενοχωρηθείτε. Προσέξτε τα λόγια σας και τις πράξεις σας γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα. Αν είστε κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει για σας πως θα πέσετε θύμα εκμετάλλευσης από ανθρώπους που δεν το περιμένατε και θα πικραθείτε πολύ. Καλό θα είναι αυτόν τον καιρό να μην δώσετε εμπιστοσύνη σε κανένα. Όλοι κοιτάζουν να εκμεταλλευτούν την καλή σας καρδιά και την ευπιστία σας. Αν δείτε άλλον να λέει παραμύθια κι εσείς ακούτε, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε άσχημα με άτομα που θα σας ζημιώσουν πολύ με τα έργα τους τα οποία θα κάνουν πίσω από την πλάτη σας. Θα καταλάβετε πρόσωπα που δεν τα περιμένατε να σας δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις. Αυτόν τον καιρό ανοίξτε πιο πολύ τα μάτια σας για να προλάβετε μεγάλο κακό που σας ετοιμάζουν στο περιβάλλον σας.
ΠΑΡΑΝΥΜΦΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας παράνυμφο ή παρανυφάκια, αυτό σημαίνει κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει μεγάλη χαρά για δικό σας πρόσωπο. Αν δείτε τον εαυτό σας παράνυμφο, σημαίνει πως κάποιο ευτυχισμένο γεγονός θα σας συμβεί που θα σας δώσει μεγάλη χαρά και ανακούφιση. Αν δείτε τα παιδιά σας να είναι παρανυφάκια σε κάποιο γάμο, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη χαρά στην οικογένειά σας από μέρος που δεν το περιμένατε.
ΠΑΡΑΣΗΜΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας παρασημοφορούν προσφέροντάς σας κάποια παράσημα, σημαίνει για σας πως θα νιώσετε υπερήφανοι γιατί όλοι θα αναγνωρίσουν την αξία σας και τον καλό σας χαρακτήρα. Αν δείτε πως φοράτε παράσημο ή παράσημα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη ευτυχία αυτόν τον καιρό. Αν όμως δείτε πως παρασημοφορούν άλλο ή άλλους, θα χαρείτε για την επιτυχία και την ευτυχία άλλων. Κακό είναι το όνειρο και για σας και για άλλους αν δείτε πως φοράτε ή φορούν ή σας προσφέρουν ή τους προσφέρουν παράσημο και έχει το σχήμα του σταυρού. Μεγάλη ευτυχία είναι αν δείτε παράσημα ή άλλα χρυσά.
ΠΑΡΑΣΙΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως στο χωράφι σας ή στον κήπο σας είχαν φυτρώσει παράσιτα, αυτό σημαίνει πως θα βρουν δυσάρεστες καταστάσεις στη δουλειά σας και την οικογένειά σας. Θα σας βρουν δυσκολίες που δεν τις περιμένατε. Αν όμως δείτε πως ξεριζώνατε αυτά τα παράσιτα, σημαίνει πως θα ξεκαθαρίσετε πολλές και δύσκολες καταστάσεις τόσο στις δουλειές σας όσο και στην οικογένειά σας που σας είχα βρει αυτόν τον καιρό. Αν ακούγατε μουσική στο ραδιόφωνό σας ή στην τηλεόρασή σας και βλέπατε πως υπήρχαν παράσιτα και σας στενοχωρούσαν, αυτό σημαίνει πως θα σας χαλάσουν την ηρεμία και την ησυχία σας αναπάντεχα περιστατικά και θα στενοχωρηθείτε. Μην προβείτε σε συμφωνίες αυτές τις ημέρες γιατί θα σας βρουν εμπόδια και διαφωνίες, καλό θα είναι σε σοβαρές συζητήσεις να μετρήσετε πολύ πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε στα παρασκήνια ενός θεάτρου σαν ηθοποιός αλλά στην πραγματικότητα δεν έχετε καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό και δεν φανταζόσαστε τίποτα γύρω από τα θέατρα πριν κοιμηθείτε, σημαίνει πως με την συμπεριφορά σας και τα φερσίματά σας έχετε δημιουργήσει μια αρνητική κατάσταση στο περιβάλλον σας για το άτομό σας κι αυτό θα σας βγει σε κακό αν δεν αλλάξετε τρόπους και φέρσιμο στους γύρω σας. Αν όμως βρεθήκατε απλά μέσα στα παρασκήνια ενός θεάτρου και σας προξένησε εντύπωση αυτό, σημαίνει πως αυτόν τον καιρό πρέπει να γίνετε πολύ προσεκτικοί αυτόν τον καιρό γιατί θα σας στήσουν παγίδες και θα σας βρουν μπλεξίματα και πολλές άσχημες καταστάσεις, τόσο στη δουλειά σας όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο αυτό σημαίνει πως δώσατε μόνες σας το δικαίωμα να σας κατηγορήσουν και να σας διαβάλουν στο πρόσωπο που αγαπάτε κι αν δεν προσέξετε θα κινδυνέψετε να διακόψετε τον δεσμό σας.
ΠΑΡΕΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε παρέα με πρόσωπα που δεν τα είχατε ποτέ άλλοτε γνωρίσει, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε φοβερή κοινωνική άνοδο αυτόν τον καιρό είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα. Αν δείτε πως μέσα στα άτομα αυτά υπήρξε και κάποιο άτομο που το συμπαθήσατε ιδιαίτερα, αυτό σημαίνει πως θα μαλώσετε άσχημα με κάποιο άτομο που είστε πολύ φίλοι. Αν αντιπαθήσετε άτομο ή άτομα, σημαίνει πως θα βρείτε άτομα που θα σας συμπαρασταθούν στις δύσκολές σας καταστάσεις. Αν μαλώσατε με την παρέα σας σημαίνει κοινωνικά αναγνώριση και μεγάλη υποστήριξη από πρόσωπα που δεν τα περιμένατε.
ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως γίνεται παρέλαση με μπάντες παίζοντας διάφορα εμβατήρια σε ατμόσφαιρα γιορταστική, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα αυτές τις μέρες που θα σας γεμίσουν ευτυχία και χαρά. Να εξετάσετε όμως πως κατά την διάρκεια τον ύπνου σας δεν αντηχούσαν μουσικές παρόμοιες με αυτές του ονείρου. Αν δείτε πως είστε κι εσείς μέλος της παρελάσεως, σημαίνει πως έχουν πάρει τα μυαλά σας αέρα και έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια στο μυαλό σας αλλά δεν κοιτάτε να τα υλοποιήσετε.
ΠΑΡΘΕΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας κοπέλα και σας κάνει εντύπωση που είναι παρθένα, αν είναι ξανθή κι ωραία, σημαίνει πως θα νιώσετε την χαρά μιας αισ8ηματικής κατακτήσεως. Αν είστε νέος-α, αυτό σημαίνει για σας ότι θα έχετε ερωτικές κατακτήσεις και μεγάλες συγκινήσεις θα νιώσετε αυτόν τον καιρό. Αν είναι γυναίκα περασμένης ηλικίας και σας κάνει εντύπωση που είναι παρθένα, αυτό σημαίνει ότι κάπως αργά θα μάθετε για μια πλάνη και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε πως κάνατε έρωτα με μια τέτοια γυναίκα είτε μικρή είτε μεγάλη είναι, σημαίνει πως θα γελαστείτε στην επιλογή προσώπου και θα στενοχωρηθείτε γιατί θα καταλάβετε πως σας έπαιξε παιχνίδια. Αν δείτε πως διαπιστώσατε ότι μια κοπέλα είναι παρθένα εξετάζοντας τα γεννητικά της όργανα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη στενοχώρια από κάποια προσβολή που θα σας γίνει. Αν δείτε απλά πολλές τέτοιες κοπέλες ωραίες να γελάνε και να χαριεντίζονται μεταξύ τους, σημαίνει ευχάριστες ειδήσεις. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε τέτοιες κοπέλες και είναι αποκρουστικές στην εμφάνιση. Δείτε όμως και τη λέξη ΚΟΠΕΛΑ στον ονειροκρίτη και έτσι θα έχετε μια πλήρη ερμηνεία του ονείρου σας.
ΠΑΡΚΑΡΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως οδηγείτε αυτοκίνητο και σταματήσατε να παρκάρετε κάπου, σημαίνει πως κάποιο απότομο και ξαφνικό εμπόδιο θα σας παρουσιαστεί στην εξέλιξη των υποθέσεών σας και στην εργασία σας σχετικά. Θα σας στενοχωρήσει αλλά θα είναι παροδικό και δεν θα έχει μεγάλες και άσχημες συνέπειες. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως πηγαίνατε το αμάξι σας σε parking. Αντίθετα όμως αν δείτε πως ταξιδεύατε με άσχημο καιρό και αναγκαστήκατε να πάτε το αμάξι σας στο parking, αυτό σημαίνει πως σε δύσκολη στιγμή που θα βρεθείτε θα βρείτε τη λύση να γλιτώσετε από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις.
ΠΑΡΟΔΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως θέλατε και προτιμούσατε να περνάτε από παρόδους, αυτό σημαίνει πως μόνοι σας θα μπείτε σε περιπέτειες που θα σας βάλουν σε μπελάδες. Αν το κάνατε για να αποφύγετε κάποιον ή κάποιους, αυτό σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσετε ύπουλα μέσα για να πετύχετε με δόλια μέσα τους σκοπούς σας. Αν δείτε πως ξεφύγατε άθελά σας από τον δρόμο σας και μπλεχτήκατε σε παρόδους, αυτό σημαίνει πως από απροσεξία θα μπλέξετε άσχημα αυτόν τον καιρό.
ΠΑΡΟΥΣΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έκανε ξαφνικά την παρουσία του κάποιος που δεν γνωρίζατε καν κι αυτό σας προξένησε εντύπωση, αυτό σημαίνει πως πρόσωπα και καταστάσεις που δεν επιθυμούσατε θα τα βρείτε μπροστά σας και θα σας προξενήσουν λύπες και στενοχώριες. Αν δείτε πως παρουσιαστήκατε κάπου εσείς που δεν σας περίμεναν, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημες καταστάσεις στους γύρω σας με την συμπεριφορά σας. Αν όμως ήταν να κάνετε την παρουσία σας κάπου και δείτε πως την κάνατε την ώρα και την στιγμή που έπρεπε, αυτό σημαίνει ότι θα σας επαινέσουν για την τιμιότητά σας. Αν δείτε πως αόριστα αισθάνεστε την παρουσία κάποιον ή κάποιων χωρίς να καταλαβαίνετε για ποιον πρόκειται, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας γίνουν ενοχλητικές. Αν αισθανθείτε την παρουσία φαντασμάτων κλπ. αυτό σημαίνει στενοχώριες από περασμένες υποθέσεις.
ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε στα χέρια σας μια παρτιτούρα της μουσικής και την κοιτούσατε και σας έκανε εντύπωση πως ήταν κάτι το ακαταλαβίστικο για σας, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί κάποιο μπλέξιμο που θα σας φέρει σε δύσκολη πραγματικά θέση. Αν δείτε πως μπορούσατε και βγάλατε κάποιο νόημα, αν φυσικά δεν έχετε ιδέα από μουσική, τότε σημαίνει πως θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ραδιουργίες τις οποίες θα υπερνικήσετε και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση.
ΠΑΣΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως τρώτε παστό είτε κρέας είτε ψάρι, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πίκρες από την κάμψη των εργασιών σας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα ψυχραθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο για οικονομικά ζητήματα. Αν δείτε να παστώνουν ή να παστώνετε κρέας ή ψάρι, σημαίνει φιλονικίες και καυγάδες στην οικογένειά σας.
ΠΑΣΧΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας την χαρούμενη και γιορταστική μέρα τον Πάσχα να την περνάτε με χαρά και ευχαρίστηση, σημαίνει ότι κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει μεγάλη χαρά αυτές τις μέρες. Αν δείτε δε πως είστε μέσα στην εκκλησία και γιορτάζετε το Πάσχα, σημαίνει πως μια μεγάλη ευτυχία θα σας βρει αυτές τις μέρες. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα πραγματοποιήσετε σύντομο κι ευτυχισμένο γάμο. Αν είστε εμπορευόμενος, θα δείτε μεγάλη άνοδο στην εργασία σας και στα οικονομικά σας, αν είστε ασθενής θα γίνετε γρήγορα καλά. Αν κάνετε μαζί με την οικογένειά σας το Πάσχα, σύντομα θα νιώσετε μια οικογενειακή ευτυχία. Αν δείτε πως κάνατε προετοιμασίες για το Πάσχα, αυτό σημαίνει ότι θα σας έλθουν όλα βολικά και η χαρά και η ευτυχία θα βασιλεύει στην οικογένειά σας.
ΠΑΣΧΑΛΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πασχαλιά ανθισμένη να την θαυμάζετε και να απολαμβάνετε το άρωμά της, αυτό σημαίνει πως μεγάλη χαρά κι ευτυχία θα σας βρει αυτές τις μέρες. Αν την δείτε σε μια γλάστρα στον κήπο ή την βεράντα τον σπιτιού σας, σημαίνει ότι η ευτυχία θα πλημμυρίσει την οικογένειά σας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα ζήσετε ένα ωραίο αίσθημα το οποίο θα καταλήξει σε γάμο πετυχημένο και ευτυχισμένο. Αν σας προσφέρουν άνθη πασχαλιάς ή προσφέρετε σε άτομο τον άλλον φύλου, αυτό σημαίνει έρωτα κεραυνοβόλο και γρήγορο γάμο. Αν δείτε πασχαλιά σε μπουκέτο, αυτό σημαίνει πως μια γνωριμία θα σας δώσει άλλη μορφή στη ζωή σας.
ΠΑΤΑΓΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούσατε έναν πάταγο που έγινε γιατί συνέβη κάτι το συνταρακτικό, αυτό σημαίνει πως θα σας συνταράξουν μεγάλα περιστατικά αυτές τις μέρες στη ζωή σας. Αν ο πάταγος αυτός έγινε για κάποιο γνωστό σας πρόσωπο, σημαίνει πως θα μάθετε κάτι το συνταρακτικό για το πρόσωπο αυτό. Αν δείτε πως ακούσατε έναν πάταγο από κάποια καθίζηση ή γκρέμισμα βουνού ή βράχου ή από κάποια ξένη οικοδομή, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβεί κάτι που θα σας αναστατώσει. Αν πάλι δείτε ότι ο πάταγος προερχόταν από το γκρέμισμα τον σπιτιού σας χωρίς όμως να το δείτε να γκρεμίζεται, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολύ δυσάρεστα πράγματα αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως σας έκανε εντύπωση ο πάταγος ενός καταρράχτη, αυτό σημαίνει πως θα σας πικράνει ο χωρισμός με το αγαπημένο σας πρόσωπο. ΠΑΤΑΤΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να τρωτε πατάτες, σημαίνει πως όλα θα σας πάνε καλά. Μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε στις δουλειές σας και στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Αν δείτε πως αγοράζετε πατάτες και τις πηγαίνετε σπίτι σας, αυτό σημαίνει ότι θα σας βρει οικογενειακή χαρά και ευτυχία. Αν δείτε ότι καθαρίζετε πατάτες για να τις μαγειρέψετε, σημαίνει πως θα σας βρουν γκρίνιες που όμως θα περάσουν και όλα θα τακτοποιηθούν. Αν δείτε πως τηγανίζετε πατάτες, θα σας βρουν μαλώματα με συγγενικά σας πρόσωπα. Αν δείτε πατάτες φυτεμένες στον αγρό με ωραίο φύλλωμα και άνθη, σημαίνει πως θα πραγματοποιήσετε κέρδη όποια δουλειά κι αν κάνετε. Αν δείτε πως βγάζετε πατάτες από τη γη, σημαίνει άφθονα κέρδη ή χρήματα αναπάντεχα. Αν δείτε πως ποτίζετε πατάτες στο χωράφι σας, αυτό σημαίνει πως έχετε προγραμματίσει σωστά τις δουλειές σας και οι κόποι σας θα αμειφθούν σύντομα. Αν δείτε ότι αποθηκεύετε πατάτες στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μια μεγάλη επιτυχία που θα σας ικανοποιήσει πολύ.
ΠΑΤΕΝΤΑ (ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ): Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πήρατε στα χέρια ένα τέτοιο δίπλωμα, αυτό σημαίνει πως κάτι το καινούργιο θα βρείτε να κάνετε που θα σας δώσει πολλές επιτυχίες στη ζωή και χρήματα. Αν το δίπλωμα αφορούσε την βιομηχανία, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δώσετε πολύ προσοχή αυτές τις μέρες γιατί κάτι το διαφορετικό θα σας παρουσιαστεί, μια ευκαιρία την οποία θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σωστά αν θέλετε να πετύχετε στη ζωή. Αν η ευρεσιτεχνία αφορούσε το σπίτι σας και μόνο, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη χαρά στην οικογένειά σας. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε πως σχίσατε μια τέτοια πατέντα που ήταν να την χρησιμοποιήσετε ή δείτε πως την χάσατε. Αυτό σημαίνει πως κάτι που θα άλλαζε ριζικά τη ζωή σας, δεν μπορέσατε να το εκμεταλλευτείτε σωστά.
ΠΑΤΕΡΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας τον πατέρα σας αλλά είναι στην πραγματικότητα ζωντανός, αυτό σημαίνει πως κάτι δεν θα πάει καλά στην οικογένειά σας. Αν ο πατέρας σας είναι νεκρός και τον δείτε στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως αν συζητάτε μαζί του θα σας βρουν δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας. Αν είναι ζωντανός και τον δείτε νεκρό, αυτό σημαίνει υγεία, ευτυχία και μακροζωία. Αν δείτε ότι είστε πατέρας ενώ είστε ήδη, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε οικογενειακή γαλήνη. Κακό είναι για έναν νέο ανύπαντρο αν δει ότι είναι πατέρας στον ύπνο τον. Αυτό σημαίνει πως θα τον βρουν σκοτούρες και ευθύνες μεγάλες αυτόν τον καιρό.
ΠΑΤΗΤΗΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα πατητήρι γεμάτο ολόφρεσκα σταφύλια έτοιμα να πατηθούν, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη οικονομική άνθιση αυτές τις μέρες και η χαρά και η ευτυχία θα σας συντροφεύουν. Αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε κάτι μην διστάσετε, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε πως πατούν σε ένα πατητήρι σταφύλια γρήγορα θα σας αναγγείλουν μια πολύ ευχάριστη είδηση. Αν τα πατάτε εσείς τα σταφύλια μέσα στο πατητήρι, αυτό σημαίνει ότι θα πετύχετε ότι επιδιώκετε στη ζωή σας. Αν δείτε πως φτιάχνετε εσείς ένα πατητήρι ή το παραγγείλατε να σας το κάνουν, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε με τον σωστό σας προγραμματισμό με ότι κι αν καταπιαστείτε αυτές τις μέρες. Κακό είναι αν δείτε ένα πατητήρι εγκαταλελειμμένο, αυτό σημαίνει οικονομικές δυσπραγίες και στενοχώριες. Αν ήταν παλιό και το επισκευάζατε, αυτό σημαίνει ότι θα γλιτώσετε από πολλές στενοχώριες και δυσκολίες οικονομικές, χάρη στην εργατικότητά σας και την εξυπνάδα σας.
ΠΑΤΙΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φορούσατε πατίνια και με αυτά τρέχατε στους δρόμους, σημαίνει ότι θα σημειώσετε μεγάλες λες επιτυχίες που θα μιλήσουν όλοι για σας. Μια ανέμελη ζωή σας περιμένει αλλά δεν πρέπει να μυαλά σας να πάρουν αέρα. Αν δείτε όμως ότι πέφτετε, αυτό σημαίνει επιτυχίες. Κακό είναι αν δείτε πως πατινάρετε σε μια πίστα και κάνετε φιγούρες, αυτό σημαίνει πως έχουν πάρει τα μυαλά σας αέρα και κινδυνεύετε να πάθετε ζημιές και εξευτελισμούς. Αν δείτε πως πατινάρετε σε μια πίστα και πέσατε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν απογοητεύσεις από τις απερισκεψίες σας.
ΠΑΤΟΣ: Αν δείτε πως έχετε πάτους στα παπούτσια σας και χάλασαν, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσκολίες που θα σας στενοχωρήσουν πολύ. Αν δείτε ότι αλλάξατε πάτους χωρίς να t τα φορέσετε, αυτό σημαίνει πως θα ετοιμάσετε και θα σχεδιάσετε με τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσετε στη ζωή. Αν όμως δείτε πως κοιτάζετε τον πάτο ενός ξεροπήγαδου, ενός άδειου κιβωτίου, βαρελιού κλπ., αυτό σημαίνει ότι θα δυσκολευτείτε πολύ στη ζωή σας αυτόν τον καιρό. Σημαίνει ότι θα σας βρουν δυσκολίες πολλές και δύσκολα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε. Αν όμως δείτε ηώς κοιτάτε τον πάτο ενός δοχείου γεμάτο υγρό, ή μιας γαλήνιας θάλασσας, αυτό σημαίνει χαρά, γαλήνη κι ευτυχία. Αν δείτε πως γεμίσατε ένα δοχείο και δεν μπορούσε να γεμίσει γιατί ήταν τρύπιος ο πάτος τον, σημαίνει ότι μάταια αγωνίζεστε, οι κόποι σας για κάτι καλό θα πάνε χαμένοι.
ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πατριάρχη με τα γιορτινά τον άμφια, σημαίνει πως θα σας βρει μεγάλη χαρά κι ευτυχία τις μέρες που έρχονται. Αν δείτε πως πατριάρχης λειτουργεί στην εκκλησία, αυτό σημαίνει πως θα έχετε την χαρά, την γαλήνη και την ευλογία του Θεού.
ΠΑΤΡΙΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως επισκεφτήκατε την ιδιαιτέρα σας πατρίδα, αυτό σημαίνει πως θα συμβεί κάτι το ευχάριστο στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως κάνατε άλλη πατρίδα και αυτό σας ευχαριστούσε και νιώθατε ικανοποίηση, αυτό σημαίνει πως κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί στη ζωή σας αυτόν τον καιρό.
ΠΑΤΣΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε σπίτι σας πατσά βρώμικο, δηλαδή με τις ακαθαρσίες του, αυτό σημαίνει κέρδη από τη δουλειά σας ή από κάποια κληρονομιά ή λαχείο. Αν δείτε πως τρώτε πατσά και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει ότι σας περιμένει οικογενειακή χαρά και ευτυχία. Αν όμως δείτε να σας σερβίρει το αγαπημένο σας πρόσωπο ή ο σύντροφός σας μαγειρεμένο πατσά με διάφορα χορταρικά, αυτό σημαίνει ότι θα προκύψουν μεταξύ σας καυγάδες που θα φτάσουν μέχρι τον χωρισμό.
ΠΑΥΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ενώ εργάζεστε κάνετε ή σας κάνουν παύση εργασίας, σημαίνει πως θα πάθετε οικονομικές αβαρίες. Αν σας έπαυσαν από την εργασία σας, αυτό σημαίνει ότι θα σας δώσουν προαγωγή. Αν δεν είστε υπάλληλος και δείτε πως είστε και σας σταματήσουν, σημαίνει πως κάτι το δυσάρεστο θα συμβεί αυτές τις μέρες στην δουλειά σας.
ΠΑΧΝΗ: Αν σας κάνει εντύπωση η πάχνη η πρωινή να έχει τυλίξει το περιβάλλον, αυτό σημαίνει ότι μια μεγάλη μελαγχολία θα κυριαρχήσει μέσα σας και θα σας χαλάσει το κέφι. Αν δείτε ότι απότομα έπεσε πάχνη στο σπίτι σας,
σημαίνει ότι κάτι δυσάρεστο θα συμβεί στην οικογένειά σας.
ΠΑΧΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αποκτήσατε πάχος ενώ δεν έχει συμβεί ούτε συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως σας περιμένουν πλούτη, χαρά και ευτυχία όποια δουλειά κι αν κάνετε. Αν είστε έμπορος θα σημειώσουν μεγάλη άνοδο οι επιχειρήσεις σας. Αν είστε στο στάδιο της έναρξης μιας επιχείρησης μην διστάσετε να την ξεκινήσετε, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Αν είστε υπάλληλος θα πάρετε αύξηση, ή λεφτά από λαχείο ή κληρονομιά. Αν είστε ασθενής θα γίνετε σύντομα καλά. Κακό είναι για μια γυναίκα να δει ότι πάχυνε, αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργήσει άσχημες καταστάσεις στην οικογένειά της γιατί θα μπλέξει σε αλλά ενδιαφέροντα που θα την απομακρύνουν από αυτήν. Το όνειρο ειδοποιεί πως Θα το πληρώσει πολύ ακριβά αν δεν αλλάξει συμπεριφορά. Αν είστε γέρος αδύναμος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι στον εαυτό σας που θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο για να ζήσετε πολλά χρόνια. Αν δείτε κάποιον άλλον γνωστό σας ή συγγενή σας να έχει παχύνει στο όνειρό σας, αυτό σημαίνει ότι θα πληροφορηθείτε για μια μεγάλη επιτυχία τον προσώπου αυτού και θα χαρείτε αλλά θα λυπηθείτε από ζήλια. Τέλος αν δείτε πάχος από κρέατα να κρατάτε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες επαγγελματικές αλλά θα δείξετε μεγάλη πονηριά για να πετύχετε.
ΠΕΔΙΑΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια ωραία κατάφυτη πεδιάδα κι αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει ότι σας περιμένουν πλούτη, χαρά και ευτυχία. Όλα θα σας έλθουν βολικά και σε βαθμό πού δεν τον περιμένατε και εσείς οι ίδιοι. Μετά από το όνειρο αυτό καλό είναι να δοκιμάσετε και την τύχη σας με κανένα λαχείο. Για τους νέους-ες που θα δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι τους ανοίγεται ένα μέλλον λαμπρό και μια επιτυχημένη σταδιοδρομία τόσο στην εργασία τους όσο και στο γάμο τους που θα είναι σύντομος. Κακό όμως είναι το όνειρο αν δείτε μια πεδιάδα κατάξερη, άγονη, ακαλλιέργητη και σας προξενεί απογοήτευση. Μην περιμένετε τίποτα καλό αυτόν τον καιρό. Όλα σας τα σχέδια θα ναυαγήσουν. Αν όμως δείτε πεδιάδα μεγάλη που την καλλιεργούν αγρότες και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει ότι κάτι το πολύ σημαντικό θα συμβεί αυτές τις μέρες στη ζωή σας, όλα θα πάνε καλά και ότι είχατε σχεδιάσει θα βρει την πραγματoποίησή του.
ΠΕΔΙΛΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε ένα ζευγάρι πέδιλα και το φοράτε και νιώσετε δροσιά και ανακούφιση, σημαίνει ότι κάποια επιτυχία θα σημειώσετε αυτές τις μέρες και θα νιώσετε ανακούφιση. Αν όμως δείτε ότι φοράτε πέδιλα για να κάνετε σκι για σπορ, αυτό σημαίνει πως αεροβατείτε και ζείτε στον κόσμο της φαντασίας. Αν όμως τα σκι τα φορέσατε για να καλύψετε μια απόσταση μέσα στα χιόνια και στους πάγους, αυτό σημαίνει ότι θα σας βρει μεγάλη ευτυχία από ανέλπιστα γεγονότα και καταστάσεις που θα σας βρουν.
ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε σε ένα πεζοδρόμιο γεμάτο κόσμο και αυτό σας δυσκολεύει στο βάδισμά σας, ή ότι το πεζοδρόμιο είναι δύσβατο, σημαίνει πως μεγάλα εμπόδια θα σας παρουσιαστούν αυτές τις μέρες που δύσκολα θα ξεπεράσετε. Αν όμως ανεβήκατε στο πεζοδρόμιο για να αποφύγετε τον κίνδυνο μην σας παρασύρει κανένα τροχοφόρο, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις από κακές εκτιμήσεις που κάνατε αυτόν τον καιρό. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν καταστάσεις άσχημες γύρω από το άτομό σας που θα ντραπείτε και τις αιτίες θα τις έχετε δώσει εσείς.
ΠΕΘΕΡΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας την πεθερά σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα αν η πεθερά σας μένει μακριά από σας και δείτε ότι σας έκανε επίσκεψη. Αν μένετε μαζί και την δείτε στον ύπνο σας, τότε να περιμένετε καυγάδες οικογενειακούς και στενοχώριες. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθούν καυγάδες στην οικογένειά της και θα φταίει η ίδια δίνοντας τις ανάλογες αιτίες με την συμπεριφορά της. Αν είστε ανύπαντρος-η και στον όνειρό σας δημιουργείται η εντύπωση για κάποια γυναίκα ότι είναι η πεθερά σας, τότε να προσέξετε πολύ γιατί κάποια γυναίκα θα κοιτάξει να σας διαβάλει στο πρόσωπο που αγαπάτε. Αν όμως δείτε την μητέρα του ή της αγαπημένης σας και την αντιμετωπίσετε σαν πεθερά, αυτό σημαίνει πώς θα μαλώσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.
ΠΕΘΕΡΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας τον πεθερό σας με τον οποίο έχετε αγαθές σχέσεις στην πραγματικότητα, τότε το όνειρο είναι καλό και σημαίνει πως θα βρείτε προστασία και υποστήριξη από πρόσωπο που δεν το περιμένατε. Αν είχατε ποτέ διαφορές στην πραγματικότητα με τον πεθερό σας και τον δείτε στον ύπνο σας, θα έχετε ανάλογες καταστάσεις με το πώς τον είδατε. Αν τον είδατε χαρούμενο θα μαλώσετε μαζί τον θα αγαπήσετε και θα λύσετε τις διαφορές σας ομαλά. Αν ήταν πεθαμένος τότε θα κοιτάξετε να ανάψετε κανένα κερί για τον ή την πεθερά σας που είδατε στον ύπνο σας.
ΠΕΙΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ενώ κοιμηθήκατε χορτάτοι ότι πεινάτε, μπορεί τις πιο πολλές φορές να προέρχεται από στομαχικές διαταραχές. Αν όμως δεν συμβαίνει τέτοιο πράγμα και δείτε πως πεινάτε και δεν βρίσκετε να φάτε τίποτε, αυτό σημαίνει πως θα είστε αυτόν τον καιρό τυχεροί και να κοιτάξετε να το εκμεταλλευτείτε. Αν δείτε κάποιον να είναι πεινασμένος, αυτό σημαίνει πως κάποιος εχθρός θα παρουσιαστεί στη ζωή σας. Αν δείτε πως πεινούν άλλοι κι εσείς τους δίνετε φαγητό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε λεφτά από μέρος που δεν το περιμένατε. Κακό είναι αν δείτε πως έχει πέσει πείνα και μέσα στο κακό περιλαμβάνεστε κι εσείς. Σας περιμένουν άσχημες μέρες.
ΠΕΙΡΑΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε ετοιμασίες για κάποιο πείραμα και τακτοποιείτε τα υλικά, αυτό σημαίνει πως θα ετοιμάσετε μια δουλειά που θα εξαρτηθεί μόνο από σας αν θα έχει επιτυχία ή όχι. Αν δείτε πως κάνετε πείραμα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε τέλμα και δεν θα μπορέσετε να επιτύχετε τους σκοπούς σας. Αν δείτε να κάνουν άλλοι πείραμα ή πειράματα, αυτό σημαίνει πως θα βγείτε κερδισμένοι από την αδράνεια των άλλων. Αν σας βοηθά ή βοηθάτε άλλους σε πείραμα ή πειράματα, σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά που πρέπει να κάνετε και θα ζημιώσετε και θα στενοχωρηθείτε.
ΠΕΙΣΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας έπιασε πείσμα σε όποια κατάσταση της ζωής σας και με οποιαδήποτε κατάσταση απέναντι σε ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι θα δείξετε μεγάλη αδεξιότητα σε κάποια φάση της κοινωνικής σας ή επαγγελματικής σας καταστάσεως που θα σας βρει και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ζημιωθείτε αρκετά. Αν όμως σας έπιασε πείσμα για να κάνετε κάτι και τελικά το κάνατε εξ αιτίας ενός πείσματος, αυτό σημαίνει ότι δεν θα φερθείτε σωστά στην κατάλληλη στιγμή και αυτό θα γίνει αιτία να χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή σας.
ΠΕΛΑΡΓΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πελαργούς να περνάνε πάνω από το κεφάλι σας ή να είναι κάπου μαζεμένοι, σημαίνει να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σας και στα επαγγελματικά σας. Με ότι κι αν ασχοληθείτε αυτόν τον καιρό θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε έναν πελαργό, σημαίνει ευχάριστη είδηση. Για τους νέους-ες ο πελαργός σημαίνει προμήνυμα γάμου και για την παντρεμένη γυναίκα σημαίνει ευτυχές γεγονός. Αν δείτε όμως ένα ζευγάρι πελαργών να φτιάχνει τη φωλιά του στο σπίτι σας ή σε ένα δένδρο του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως αν είστε παντρεμένοι, δεν είστε ευχαριστημένος με τον σύντροφό σας και αποζητάτε αλλού την ευτυχία αν δεν την έχετε μέχρι τώρα. Για τους ανύπαντρους σημαίνει ότι από κάπου θέλουν να στηριχτούν κι αποζητούν τον γάμο για στήριγμα.
ΠΕΛΑΤΕΙΑ: Αν είστε επαγγελματίας και δείτε στον ύπνο σας πως χάσατε την πελατεία σας και αυτό σας στενοχωρούσε, σημαίνει ότι θα πάνε καλά οι δουλειές σας που δεν το περιμένατε. Αν όμως δείτε πως σας έπεσε πολύ πελατεία τότε να περιμένετε πολύ δυσάρεστες εξελίξεις αυτόν τον καιρό στις δουλειές σας. Αν είστε νέος-α και δεν έχετε κατάστημα, ή άνθρωπος που δεν εξαρτάται η δουλειά τον από μαγαζί και δείτε αυτό το Όνειρο, αυτό σημαίνει ότι δεν θα τα πάτε καλά αυτόν τον καιρό με τους συνανθρώπους σας. Ειδικά άσχημο όνειρο είναι για την γυναίκα γενικά.
ΠΕΝΘΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο πως φοράτε πένθος, αυτό σημαίνει ότι θα σας βρει μια μεγάλη και ανέλπιστη χαρά. Ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το όνειρο αν δείτε πως φοράτε και πένθος εξ αιτίας κάποιου θανάτου. Για τους επαγγελματίες σημαίνει άνοδο μεγάλη στη δουλειά τους και ευχάριστα γεγονότα από παντού. Για τους παντρεμένους χαρές, γάμους και ευτυχισμένα γεγονότα. Αν μια ανύπαντρη κοπέλα δει να φοράει μαύρα αυτό σημαίνει ότι γρήγορα θα παντρευτεί. Ο νέος που θα δει αυτό το όνειρο σημαίνει επαγγελματική αποκατάσταση και μεγάλη ευτυχία από πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα τον συμβούν. Κακό είναι αν δείτε άλλους να έχουν πένθος, ή να πενθούν, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ με την άσχημη συμπεριφορά των γύρω σας. Αν δείτε πως φοράτε κάποιο πένθος χωρίς όμως να δείτε ότι κάποιος δικός σας ήταν πεθαμένος, σημαίνει πως κάποια γεγονότα θα σας συμβούν που θα σας στενοχωρήσουν φαινομενικά αλλά θα σας βγουν σε καλό.
ΠΕΝΝΑ: Αν δείτε πως αγοράζετε μια καινούργια πέννα και κάθεστε και γράφετε, αλλά δεν έχετε καμιά σχέση με το γράψιμο, σημαίνει πως θα πάρετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις αν το γράψιμο είναι ωραίο και σας προξενεί ευχαρίστηση. Αν όμως δείτε ότι έχετε μια πέννα στα χέρια σας η οποία είναι ελαττωματική και το γράψιμο δεν γίνεται καλό, αυτό σημαίνει ότι τα νέα που περιμένετε να έλθουν δεν θα είναι ευχάριστα. Αν δείτε πως γράφετε ερωτική επιστολή, τότε σημαίνει ότι θα έχετε πολύ ευχάριστες ερωτικές συγκινήσεις.
ΠΕΠΟΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε πεπόνι από έναν μανάβη, σημαίνει πως θα χάσετε άδικα χρήματα ή θα κάνετε άσκοπες σπατάλες και αυτό θα σας στενοχωρήσει πολύ. Αν δείτε πεπόνια είτε στον μανάβη ή πεπονιές με πεπόνια, αυτό σημαίνει ότι θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες και οικονομικές δυσκολίες καθώς και άσχημα νέα θα είναι στο πρόγραμμα αυτών των ημερών. Αν δείτε ολόκληρο πεπόνι έχει την ίδια σημασία. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνετε γάμο από έρωτα αλλά δεν θα σας βγει σε καλό. Αν το όνειρο αυτό δει μια παντρεμένη γυναίκα, σημαίνει πως θα πέσει στα δίχτυα άλλον άνδρα και θα φτάσει στο διαζύγιο με τον άνδρα της. Το ίδιο αν η παντρεμένη γυναίκα δει πως τρώει πεπόνι τότε θα επιδιώξει μόνη της τις ερωτικές περιπέτειες που θα καταλήξουν στον χωρισμό. Αν μια νέα κοπέλα δει να τρώει πεπόνι αυτό σημαίνει πως θα μπλέξει σε πολλές ερωτικές περιπέτειες που θα σας προξενήσουν εξευτελισμούς και ντροπές γιατί δεν αποκλείεται να μείνει και έγκυος. Αν όμως είστε άνδρας και δείτε ότι τρώτε πεπόνι, σημαίνει ευχάριστα νέα και καλές εξελίξεις στη δουλειά σας. Καλό είναι το όνειρο αν δείτε ότι πετάτε πεπόνια ολόκληρα ή τα καταστρέφετε.
ΠΕΡΑΣΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε κάπου και δεν μπορούσατε να βαδίσετε και ψάξατε και βρήκατε κάποιο πέρασμα για να προχωρήσετε, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να ξεπεράσετε τις μεγάλες δυσκολίες που θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. Όσο πιο εύκολα δείτε πως βαδίζετε αυτό το πέρασμα, τόσο εύκολα θα ξεπεράσετε τα εμπόδια, τα βάσανα και τις δυσκολίες που σας βρήκαν αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως παρόλο που βρήκατε το πέρασμα αυτό ήταν δύσβατο και με δυσκολία προχωρήσατε, σημαίνει ότι θα περάσετε μεγάλες δυσκολίες και πολλά βάσανα αυτόν τον καιρό. Αν είστε εμπορευόμενος άνθρωπος να προσέξετε αυτόν τον καιρό γιατί θα πάνε πολύ άσχημα οι δουλειές σας. Αν είναι ξεκινήσετε κάτι τώρα, μην το επιχειρήσετε γιατί δεν θα πάει καθόλου καλά.
ΠΕΡΔΙΚΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια πέρδικα και είστε άνδρας, είτε παντρεμένος είτε ανύπαντρος, σημαίνει ότι θα γνωρίσετε γυναίκα που θα την αγαπήσετε πολύ. Αν δείτε πως ακούσατε κελάηδισμα πέρδικας, σημαίνει ότι θα ακούσετε ερωτικά λόγια. Αν είστε άνδρας και δείτε ότι τρώτε πέρδικα ή πέρδικες, αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε πολλά χρήματα από τη δουλειά σας ή από κάποιο λαχείο. Αν μια γυναίκα δει πέρδικα, σημαίνει ότι θα αρχίσει μια άστατη και ανήθικη ζωή που θα πικράνει πολλούς με την συμπεριφορά της και ειδικά τους δικούς της. Αν δείτε πως αιχμαλωτίσατε μια πέρδικα, σημαίνει πως θα νιώσετε ευτυχισμένος στη ζωή σας γιατί θα δείτε την αγάπη και την υποστήριξη των γύρω σας. Αν δείτε πως κρατάτε μια πέρδικα στα χέρια σας και παίζετε μαζί της, αυτό σημαίνει ότι θα περάσετε μια ευχάριστη περίοδο γαλήνης και ευτυχίας. Αν δείτε πως κυνηγάτε και σκοτώνετε πέρδικες, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και αποτυχίες στη δουλειά σας που δύσκολα θα ξεπεράσετε. Κακό επίσης είναι αν δείτε ότι σφάζετε πέρδικα. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε μια βρώμικη πράξη που θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα στο περιβάλλον σας. Πολύ καλό είναι το όνειρο αν δείτε ότι διατηρείτε εκτροφείο με πέρδικες, σημαίνει άνοδο κοινωνική και οικονομική.
ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ: Αν δείτε πως περιγελάτε κάποιον ή κάποιους στον ύπνο σας, σημαίνει πως θα πάθετε πολλές και μεγάλες προσβολές εξ αιτίας του άσχημου χαρακτήρα σας. Το όνειρο σας ειδοποιεί να αλλάξετε τρόπο συμπεριφοράς γιατί θα ζημιωθείτε πολύ στη ζωή σας και θα πέσετε πολύ στην εκτίμηση της κοινωνίας. Αν δείτε άλλους να περιγελούν κάποιον ή κάποιους και εσείς στενοχωρηθήκατε γι αυτό, σημαίνει ότι θα ευχαριστηθείτε για την δίκαιη τιμωρία κάποιων που έπρεπε να τιμωρηθούν. Αν είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας να σας περιγελούν, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε περηφάνια για τα καλά λόγια που θα ακούσετε για το άτομό σας. Σ' αυτό θα συμβάλει και η τέλεια συμπεριφορά σας στο περιβάλλον σας.
ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως θαυμάζετε σε μια βιτρίνα ένα ωραίο διαμαντένιο περιδέραιο, αυτό σημαίνει ότι αν είστε άνδρας, αποκτάτε την μεγάλη ζωή χωρίς όμως να επιδιώκετε ή να προσπαθείτε να κάνετε κάτι για να ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά. Αν δείτε σαν άνδρας πως αγοράζετε ένα ακριβό περιδέραιο και το κρατάτε στα χέρια, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για κάτι που περιμένατε με αγωνία. Όλα θα σας πάνε καλά, τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Αν δείτε αυτό το όνειρο και είστε γυναίκα, αυτό σημαίνει ότι 8α έχετε οικογενειακή ευτυχία αν είστε παντρεμένη, αν είστε ανύπαντρη, σημαίνει ότι θα κτίσετε την ευτυχία με τα ίδια σας τα χέρια. Αν μια γυναίκα δει πως φοράει ακριβό περιδέραιο στο λαιμό της, σημαίνει πως θα στενοχωρηθεί πολύ από την συμπεριφορά φίλων και γνωστών της. Αν μια κοπέλα δει αυτό πως φοράει περιδέραιο με λευκά κοράλλια, σημαίνει ότι αγνή και άδολη αγάπη θα συναντήσει αυτές τις μέρες. Αν τα κοράλλια είναι κόκκινα σημαίνει πως θα συνδεθεί ερωτικά με νέο. Αν μια παντρεμένη γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι η ευτυχία στην οικογένειά της είναι απέραντη και ακλόνητη. Αν μια γυναίκα δει περιδέραιο με ωραία μαργαριτάρια, σημαίνει πως θα έχει μεγάλες επιτυχίες στο κοινωνικό της περιβάλλον και θα νιώσει την αγνή και γνήσια φιλία και υποστήριξη από πρόσωπα που δεν τα είχε φανταστεί. Αν το περιδέραιο είναι χρυσό, σημαίνει ότι θα συνδεθεί ερωτικά με νέο πλούσιο και ο δεσμός τους θα καταλήξει σε γάμο γρήγορο και ευτυχισμένο. Αν είστε παντρεμένη και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα συνδεθείτε περισσότερο με τον άνδρα σας. Αν δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ένα μαργαριταρένιο περιδέραιο και αυτό σπάει, αυτό σημαίνει ότι θα συμβεί δυσάρεστο γεγονός και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Για τους ερωτευμένους που θα δουν αυτό το όνειρο σημαίνει διακοπή του δεσμού τους και τους αρραβωνιασμένους χωρισμό. Αν δείτε ότι φτιάχνετε περιδέραια στον ύπνο σας χωρίς να είναι το επάγγελμά σας αυτό, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και όσο πιο ακριβά υλικά χρησιμοποιείτε τόσο μεγάλη θα είναι η επιτυχία σας. Αν όμως δείτε πως κατασκευάζετε περιδέραια με ψεύτικα υλικά, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε να επιβληθείτε με αθέμιτα μέσα.
ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φοράτε περικεφαλαία και αυτό σας ευχαριστεί, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε πράξεις που θα σας ζημιώσουν και θα σας μειώσουν ηθικά και θα νιώσετε πολύ άσχημα. Πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό γιατί θα πληρώσετε ακριβά κατ θα βγείτε μετανιωμένος. Αν δείτε πως σας φορούν μια περικεφαλαία άλλοι και εσείς την δέχεστε, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξουν να σας γελοιοποιήσουν. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτές τις μέρες τις προτάσεις που θα σας κάνουν και να τις εξετάσετε προσεκτικά.
ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι θαυμάζετε μια ολόδροση και ανθισμένη περικοκλάδα, αυτό σημαίνει πως μετά από πολλά μπερδέματα και στενοχώριες θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε στις προσπάθειές σας. Αν όμως δείτε μια περικοκλάδα και σας κάνει εντύπωση το πλέξιμό της στον τοίχο της ή σε ένα δένδρο του κήπου σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μπελάδες και μπλεξίματα και θα πρέπει αυτόν τον καιρό να προσέξετε τις σχέσεις σας και τις υποθέσεις σας ακόμη που εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Αν φυτεύετε περικοκλάδες, σημαίνει πως θα γίνετε αιτία καυγάδων και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως σας προσφέρουν περικοκλάδες, σημαίνει πως θα βρεθούν άτομα να σας συμπαρασταθούν στις δύσκολες στιγμές σας.
ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΩ ΩΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας περικύκλωσαν άνθρωποι οπλισμένοι με μαχαίρια, πιστόλια κλπ., σημαίνει πως έχετε βρεθεί σε αδιέξοδο και θα πρέπει να προσέξετε πολύ. Αν σας έχουν περικυκλώσει άγρια θηρία, σημαίνει πως έχετε πολλούς και άσπονδους εχθρούς. Αν είστε περικυκλωμένος από σκυλιά και αυτά σας προστατεύουν, σημαίνει πως θα βρείτε υποστήριξη πολλών και καλών φίλων. Αν βρεθείτε στο όνειρό σας περικυκλωμένοι από φίδια, αυτό σημαίνει μεγάλη στενοχώρια από μεγάλη προδοσία που θα σας κάνει πρόσωπο αγαπημένο. Αν σας έχουν περικυκλώσει φλόγες, σημαίνει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες. Αν είστε περικυκλωμένος από αγκάθια, βάτους κλπ., σημαίνει πως θα απελπιστείτε πολύ αυτόν τον καιρό από αναπάντεχες αναποδιές και από μεγάλες δυσκολίες.
ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας συνέβη κάτι το δυσάρεστο και νιώσατε λύπη, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη και αναπάντεχη χαρά. Αν νιώσατε περίλυπος για τον χαμό ενός δικού σας προσώπου, ή για κακές πράξεις του, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο ευχαρίστησης και οικογενειακής ευτυχίας. Αν δείτε πως νιώσατε περίλυπος γιατί χάσατε χρήματα ή γιατί δεν πηγαίνουν καλά οι δουλειές σας, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα και οι δουλειές σας θα πάνε πολύ καλά. Αν όμως δείτε πως νιώσατε περίλυπος για την απώλεια κάποιου πολύτιμου αντικειμένου, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε χαρά γιατί θα αγαπήσετε με πρόσωπο που είχατε μαλώσει παλιά από την άσχημη συμπεριφορά τον. Αν όμως δείτε πως αόριστα νιώσατε λύπη και δεν μπορείτε να προσδιορίσετε το λόγο, αυτό σημαίνει πως στην πραγματικότητα ίσως νιώσετε μια ανασφάλεια και αυτό είναι συσχετισμένο με το όνειρό σας. Αν όμως δεν νιώθετε ανασφάλεια στην πραγματικότητα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει και αιτία θα είστε εσείς οι ίδιοι. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα νιώσετε χαρά γιατί θα αισθανθείτε έμπρακτα την εκτίμηση του κόσμου. Αν είναι νέα κοπέλα και δει πως είναι λυπημένη από την άσχημη συμπεριφορά του αγαπημένου της προσώπου, αυτό σημαίνει πως το αγαπημένο της πρόσωπο θα της δείξει έμπρακτα την αγάπη τον.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως περιμένετε κάποιον να έλθει κι αυτός αργεί και νιώσετε ανησυχία, σημαίνει πως κάτι βαραίνει την συνείδησή σας και νιώθετε ενοχές. Αν δείτε να έρχεται έστω και καθυστερημένα, σημαίνει πως θα συμφιλιωθείτε με κάποιον που είχατε μαλώσει παλιά. Αν δείτε ότι περιμένετε να σας έλθουν χρήματα και δεν έρχονται, σημαίνει πως θα κλείσετε κάποιους παλιούς λογαριασμούς προς όφελός σας. Αν περιμένετε να πάρετε γράμμα και δείτε ότι το πήρατε, σημαίνει πως θα πρέπει να δείτε κάποιον παλιό φίλο ή συνεργάτη σας γιατί κάτι έχετε να ωφεληθείτε. Αν δείτε πως περιμένετε στη γωνιά ενός δρόμου ή σε ένα σκοτεινό μέρος για κάποιο ραντεβού, σημαίνει πως ασχολείστε με άσκοπα πράγματα και θα σας βγει σε κακό.
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αποκτήσατε περιουσία κτηματική και νιώθετε ικανοποίηση και ευχαρίστηση, σημαίνει πως σας περιμένουν καταστροφές και συμφορές. Αν είναι και δείτε πως ήταν χρήματα πολλά, σημαίνει φτώχεια και μιζέρια και το φταίξιμο θα είναι δικό σας γιατί δεν βαδίζετε και δεν ενεργείτε σωστά. Αν όμως δείτε πως είχατε περιουσία είτε κτηματική είτε χρηματική και την χάσατε, τότε να κοιτάξετε την τύχη σας σε λαχείο, σας πέφτουν χρήματα. Αν δείτε πως μοιράζετε την περιουσία σας μεταξύ των συγγενών σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλα μπερδέματα και φασαρίες στην οικογένειά σας.
ΠΕΡ1ΠΑΤΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε περίπατο μόνοι σας σε κάποιο έρημο μέρος και αυτό σας προξενεί φόβο, σημαίνει πως θα έχετε μια μεγάλη παρεξήγηση μεταξύ των πιο' καλών σας φίλων. Αν κάνετε περίπατο σε ένα ωραίο πάρκο καταπράσινο και ολάνθιστο, σημαίνει ότι θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση γιατί θα τελειώσει μια άσχημη κατάσταση που έχετε στο περιβάλλον σας. Αν είστε άνδρας παντρεμένος και δείτε ότι κάνετε περίπατο με μια παντρεμένη γυναίκα, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε τη γυναίκα σας γιατί σας απατά. Αν είστε παντρεμένος και δείτε πως πήγατε περίπατο με νέα κοπέλα, αυτό σημαίνει πως κυνηγάτε εφήμερες περιπέτειες και δεν θα σας βγει σε καλό. Αν μια γυναίκα δει πως βγήκε περίπατο μόνη της, σημαίνει πως θα νιώσει τη γκρίνια των δικών της εξ αιτίας της συμπεριφοράς της. Αν δει ότι πηγαίνει περίπατο με φίλη της, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει πολλά κουτσομπολιά εις βάρος της. Αν είστε άνδρας και κάνετε περίπατο με φιλικά πρόσωπα, αυτό σημαίνει πως οι δουλειές σας θα πανε πολύ καλά. Αν κάνετε περίπατο με άγνωστα άτομα, σημαίνει πως θα σας εξαπατήσουν, θα σας καταχραστούν και πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε να κάνετε περίπατο με το πρόσωπο που αγαπάτε, σας περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις και γάμος. Αν δείτε πως πήγατε περίπατο με ηλικιωμένο άτομο, σημαίνει χρήματα, υποστήριξη και προκοπή. Αν δείτε πως πηγαίνετε περίπατο με μικρό παιδί, κάποια στενοχώρια θα πάρετε αυτές τις μέρες. Αν είστε νέος-α και δείτε πως πηγαίνετε περίπατο με πρόσωπο άγνωστο σας τον αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια αλλά περαστική. Αν πάλι πήγατε περίπατο με άλογο, σημαίνει μεγάλη επιτυχία και ειδικά αν το άλογο είναι άσπρο. Αν πηγαίνετε με ένα αμάξι της παλιάς εποχής, αυτό σημαίνει ευχάριστη ερωτική συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο από το παρελθόν. Κακό είναι το όνειρο αν είστε άρρωστος και δείτε πως πήγατε περίπατο, η κατάστασή σας θα χειροτερέψει.
ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας βρήκαν διάφορες περιπλοκές και νιώσατε στενοχωρημένοι, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν πολύ. Αν δείτε πως κάποια υπόθεσή σας περιπλέχτηκε, σημαίνει ότι θα έχετε μπερδέματα και οικονομικές δυσκολίες.
ΠΕΡΙΠΝΕΥΜΟΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας έπιασε περιπνευμονία χωρίς όμως να υπήρχε καμιά αιτία οργανική πριν κοιμηθείτε, αυτό σημαίνει πως δεν θα πάνε καλά οι αισθηματικές σας υποθέσεις και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως θεραπευτήκατε από περιπνευμονία τότε κάθε παρεξήγηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα έχει καλό τέλος.
ΙΙΕΡΙΠΟΛΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως γίνεται περιπολία στην πόλη σας κι αυτό σας προξενεί σιγουριά και ασφάλεια, αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να ανησυχείτε γιατί όλα θα πάνε καλά και θα βρείτε υποστήριξη από πρόσωπα που δεν το περιμένατε. Αν όμως δείτε πως περνάει περίπολος δίπλα σας χωρίς κανένα λόγο, αυτό σημαίνει πως θα μαλώσετε και θα παρεξηγηθείτε με πρόσωπο πολύ αγαπητό σας. Αν η περίπολος που θα δείτε έρχεται προς το σπίτι σας ή το γραφείο σας, αυτό σημαίνει φασαρίες και μπερδέματα με την οικογένειά σας ή με τους συναδέλφους σας ή τους συνεργάτες σας. Αν δείτε πως σας συνέλαβε μια περίπολος, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως είστε και εσείς μέλος της περιπόλου, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ αυτόν τον καιρό γιατί θα μπλέξετε άσχημα με το περιβάλλον σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ. αν μια γυναίκα δει το όνειρο αυτό, σημαίνει πως θα μπλέξει σε δυσάρεστες καταστάσεις εξ αιτίας της κακής συμπεριφοράς της. Αν μια κοπέλα δει πως την συνέλαβε μια περίπολος και την πήγαινε συνοδεία, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν άτομα να την υποστηρίξουνε σε μια δύσκολή της στιγμή.
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα περίπτερο εξοχικό σε ωραία τοποθεσία, και η θέα τον σας προξενεί ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα ζηλέψετε για την ευτυχία άλλων. Αν δείτε πως μένατε σε ένα τέτοια περίπτερο, αυτό σημαίνει πως μια περαστική και ωραία αισθηματική περιπέτεια θα σας μείνει αξέχαστη, αλλά θα κρατήσει λίγο. Αν δείτε ένα συνηθισμένο περίπτερο και δείτε πως αγοράζετε κάτι, αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να περιμένετε πολλά πράγματα από τη δουλειά σας. Αν όμως το περίπτερο το δείτε γεμάτο εμπορεύματα και παιχνίδια, θα έχετε μια καλή πρόταση συνεργασίας και θα πρέπει να την χειριστείτε σωστά για να έχετε όφελος. Σκεφτείτε και πράξτε σωστά.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κάτασπρο και ζωηρό περιστέρι, είναι μήνυμα χαράς, ευτυχίας και ευημερίας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει ευχάριστες ειδήσεις, γρήγορο και ευτυχισμένο γάμο. Το μαύρο περιστέρι σημαίνει επιτυχία αλλά θα κοπιάσετε πολύ για να πετύχετε τους σκοπούς σας και τις επιδιώξεις σας. Αν το περιστέρι το δείτε να πετά στον ουρανό, σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστα νέα για κάτι που περιμένατε από καιρό τώρα θα πραγματοποιηθεί. Αν δείτε πολλά περιστέρια μαζί είτε να πετούν, είτε να είναι σε μια πλατεία, ή χωράφι, σημαίνει για σας πρόοδο, ευημερία, ευτυχία και χαρά. Για τους νέους-ες σημαίνει αποκατάσταση και έρωτα που θα καταλήξει σε έναν πετυχημένο γάμο. Για όλους σημαίνει επιτυχίες παντού και αν είστε εμπορευόμενοι μην διστάσετε να ρισκάρετε σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Η επιτυχία σας είναι σίγουρα εξασφαλισμένη, η τύχη είναι με το μέρος σας, αγοράστε και κανένα λαχείο. Αν δείτε πως πιάσατε ένα περιστέρι και το κρατάτε στα χέρια σας, να είστε σίγουροι τόσο για την καλή σας τύχη, όσο και για την ευτυχία που θα νιώσετε βλέποντας να τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται, οι σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους να είναι τέλειες και να νιώσετε την μεγάλη υποστήριξη συγγενών και φίλων. Για τους νέους-ες το περιστέρι που θα δουν να κρατάνε στα χέρια τους είναι επιτυχία στη ζωή τους και την ευτυχία που θα βρουν κοντά στο πρόσωπο που αγαπάνε και που θα γίνουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Αν δείτε πως σκοτώνετε περιστέρια με ντουφέκι, σημαίνει για σας πως όσο κι αν η τύχη και η ευτυχία ήλθαν κοντά σας, θα τα καταστρέψετε όλα με τα ίδια σας τα χέρια. Αν δείτε πως σφάζετε περιστέρι ή περιστέρια, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε με αχαριστία και αγνωμοσύνη σε άνθρωπο ή ανθρώπους που σας ευεργέτησαν ή θα κοιτάξετε να τους εκμεταλλευτείτε με τον χειρότερο τρόπο. ©α δείξετε εγωισμό και θα φερθείτε πολύ σκληρά και ανάξια σε άτομο ή άτομα που έτυχε να έχουν την ανάγκη σας και αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσετε πολύ. Αν δείτε πως τρωτε στο τραπέζι σας περιστέρια, αυτό σημαίνει πλούτη, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη. Για δε τους ανύπαντρους πλούσιο και ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως μαδάτε περιστέρι, αυτό σημαίνει πως θα σας περιφρονήσει o κόσμος με τις παράνομες ενέργειές σας εις βάρος άλλων. Αν τέλος δείτε περιστέρια να μαλώνουν μεταξύ τους να περιμένετε να αντικρίσετε την αχαριστία από πρόσωπα που τα είχατε ευεργετήσει. Αν δείτε περιστέρια να ζευγαρώνουν αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε ευτυχισμένες μέρες κοντά στο πρόσωπο που αγαπάτε. Κακό είναι αν δείτε ψόφια περιστέρια ή να πέφτουν ψόφια από τον ουρανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Makry-gialos Crete